De jaarlijkse vlooienmarkt komt er weer aan

De jaarlijkse vlooienmarkt komt er weer aan

Ruim je zolder op, haal de schuren leeg en zorg dat alle mooie nog te gebruiken vlooien klaar staan om opgehaald te worden want ook dit jaar organiseert CV De Reigers een gezellige vlooienmarkt. Bekend en berucht in heel de regio omdat vaak het mooiste waar te vinden is in Seitert!

Om ook dit jaar weer mooie spullen te kunnen verkopen vragen we jullie om weer op te gaan ruimen. Natuurlijk willen we geen zooi, alleen maar mooi! Dus vragen we jullie goed verkoopbare spullen, die een tweede ronde mee kunnen, klaar te zetten en aan te bieden tijdens de ophaaldagen. Natuurlijk willen we zo veel mogelijk verkopen en zo min mogelijk afvoeren. De opbrengst komt geheel ten goede van de organisatie van alle carnavalsactiviteiten in Seitert. Houdt bij het opruimen in gedachten dat het afvoeren van alle niet verkochte spullen voor rekening van de CV komen.

Graag willen we op voorhand al aangeven dat we dus geen kapotte, versleten en onbruikbare spullen ophalen. Maar ook geen: TV’S, koelkasten, diepvriezers, betontegels, betonramen, WC-potten (hoe schoon ze ook zijn), wastafels, CD’s en Videobanden, bankstellen, matrassen en geen stoffen fauteuils.

We vragen jullie de spullen goed verpakt aan te bieden. Denk hierbij aan stevige dozen, maar ook bijvoorbeeld de schoenen en schaatsen aan elkaar geknoopt of samen verpakt. Wij, CV de Reigers, hebben weer gruwelijk veel zin in een mooie vlooienmarkt en vinden het fijn dat we bij jullie weer spullen mogen komen ophalen. De ophaalroutes staan onderaan dit bericht. Zet de spullen op de ophaaldagen niet aan de weg want we bellen huis-aan-huis aan om ze persoonlijk van u in ontvangst te nemen. De ophalers zijn allemaal lid van CV de Reigers.

Bron: © CV De Reigers 3 mei 2023

Ophaalroutes

Om veel handel aan te kunnen bieden gaan we wederom huis-aan-huis spullen ophalen en wel op de volgende dagen.

Woensdagavond 17 Mei vanaf 18.00 uur:
Hoolstraat, Leinserondweg, Pater Vervoortstraat, Pastoor Clercxstraat vanaf Autocentrum Van der Heijden richting het kanaal, Doornhoek, De hemel, Corsica, Hoge en Lage Biezen.

Vrijdag 19 Mei vanaf 18.00 uur:
Pastoor Clercxstraat vanaf H vd Heijden richting Zondveldstraat, Korenmolenweg, Zondveldstraat, Jekschotstraat t/m Heihoef, Jekschot, Het Gerecht, Heisteeg, Erpsesteeg, Spierbos, Krijtenburg, Zijtaartseweg, Weievenseweg, Biezendijk, Logtenburg, Laarsweg, Kempkes (ook langs A50)

Zaterdag 20 Mei vanaf 09.00 uur:
Centrum Past. Clercxstraat, Rudebroeck, De Voortstraat, Mr. Van de Venstraat, Keslaerstraat, Past. Kampstraat, Bresser, Boskamp, Grootveld en Reibroekstraat.
Vanaf cafe Kleijngeld tot aan autocentrum vd Heijden wordt zondagochtend geladen

Wij verzoeken u deze spullen niet aan de weg te zetten. De leden van de carnavalsvereniging zullen huis-aan-huis aanbellen. Zo hopen we te voorkomen dat de handel al is verdwenen voor hij bij ons op de markt komt te staan.

logo zijtaart.nl