De Achterburen kampioen Zijtaarts buurtkeezen 2022 – 2023

De Achterburen kampioen Zijtaarts buurtkeezen 2022 – 2023

Na een enerverend strijd was een “finishfoto” nodig om de ware kampioen te kunnen huldigen. Trots konden Heidy en  Antoin, hun leuke prijzen in ontvangst nemen, waaronder een gratis inschrijving voor het komend seizoen. Ook het als 2e eindigende Aavis: en Her en Der mochten ook delen in de prijzen die door de organisatie feestelijk werden uitgereikt.

Ook de laatste maandprijzen werden uitgereikt. Op deze feestelijke avond mochten de teams Soffelt 1, Kampstraat en de Keslaersvanzuid een leuk plantje mee naar huis nemen. Ook ons barpersoneel werd natuurlijk gedacht. Alle 7 avonden hebben zij gezorgd voor een goede sfeer aan de wedstrijdtafels en werden onze deelnemers steeds hoffelijk voorzien van allerlei drankjes. Ook vooraf en achteraf waren zij actief en uiterst behulpzaam.

Oproep

Zo kwam een goed bezocht en fijn verlopen seizoen van het buurtkeezen Zijtaart ten einde. Met een oproep deel te nemen aan het “Zijtaarts Kampioenschap Keezen” op 14 april a.s. en iedereen een goede lente en zomer te wensen, konden Twan en Martijn de avond afsluiten.

Eindstand

Voor het complete overzicht vind u hier de maanduitslag en de eindstand van het gehele buurtkeezentoernooi.

Allen graag “tot ziens” op vrijdagavond 6 oktober 2023.

 “Zes!” van EGZ Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl