Dag van de Verbeelding Gemeente Meierijstad

Dag van de Verbeelding Gemeente Meierijstad

Gemeente Meierijstad organiseert op vrijdag 30 september 2022 de Dag van de Verbeelding. Dit evenement biedt inwoners en organisaties van Meierijstad een podium om hun dromen over hun toekomstig Meierijstad zichtbaar en bespreekbaar te maken. Niet om elkaar aardige en beeldende verhalen te vertellen maar als start, als bijdrage en als invloed voor een gezamenlijke en gedragen visie op Meierijstad 2050.

Programma

  • Tijdens het middagprogramma worden inwoners en organisaties in de gelegenheid gesteld om hun droom, hun verhaal, hun zienswijze over Meierijstad 2050 te vertellen. De Raad van Verbeelding zal bij hun presentaties op deze verhalen hun reacties geven.
  • Tijdens het avondprogramma presenteert de Raad van Verbeelding het boek de Atlas van Verbeelding.

Met de Atlas van Verbeelding en de verhalen van inwoners en organisaties ontstaat een eerste blik op de toekomst van Meierijstad. Een wonderschone reis die moet leiden tot een gezamenlijke en gedragen visie Meierijstad 2035. Een reis van dromen naar concrete keuzes en 2035 als voorlopig tussenmoment voor een gezamenlijk doel voor 2050. 

Save the date

Wilt u graag aanwezig zijn op de Dag van de Verbeelding, dan nodig ik u van harte uit om u aan te melden.

ir. C.H.C. van Rooij, burgemeester

Meer informatie

Wilt u graag het podium pakken op de Dag van de Verbeelding? Binnenkort kunt u zich hiervoor apart aanmelden. Voor het houden van de presentatie hanteren wij de Pecha Kucha methode. In een Pecha Kucha presentatie laat u 20 slides x 20 seconden zien, oftewel: zes minuten en veertig seconden. Als spreker wordt u zo gedwongen om in minder dan zeven minuten uw boodschap over te brengen. U moet dus heel concreet en to-the-point zijn om uw droom, over hoe u wilt dat Meierijstad er in 2050 uitziet, over te brengen.

Voor vragen of meer informatie: stuur een mail naar .

Bron: © Gemeente Meierijstad 23 augustus 2022

logo zijtaart.nl