Daag jezelf uit tijdens de 7e editie van de VOW-Mudrun

Daag jezelf uit tijdens de 7e editie van de VOW-Mudrun

Zondag 7 april gaat de 7e editie van de VOW-Mudrun van start! Al jaren een geweldig evenement voor jong en oud in ons mooie Zijtaart. Tijdens de run wordt je uitgedaagd op een parcours met leuke obstakels waarbij je moet kruipen, klimmen en zwoegen. De naam zegt het al, je komt volop modder tegen. 

Tijdens de tocht kan je kiezen voor de afstanden 7 of 12 km. Er zijn verschillende startvakken. Zo starten we de dag met de snelle lopers. Deze vakken zijn bedoeld voor de fanatiekelingen onder ons die de run zo snel mogelijk willen lopen. Daarna starten de gezellige lopers. Volwassenen die vooral voor het plezier mee doen. Vaak zijn dit groepen vrienden, familie of sportclubs. Na de gezellige lopers starten de familievakken. In deze vakken doet de jeugd mee, eventueel met volwassenen.

Haal je zelf liever geen vies pak, het is ook heel leuk om de sporters aan te moedigen. Het parcours is goed te bereiken met de fiets of wandelend.

Samenwerking

Nieuw dit jaar is dat we de samenwerking zijn aangegaan met kinderdagverblijf ’t Kroontje. In samenwerking hebben we een leuke Ukkierun aan onze verschillende startvakken toegevoegd. Een run voor de allerkleinste vanaf 4 jaar om samen met de ouders kennis te maken met sportief samen een obstakelrun te lopen. Er is toch niets leuker dan je kind leren wat sporten is, genieten van het buiten zijn en ontdekken hoe leuk het kan zijn samen vies te worden. Dit parcours heeft de afstand van 1,7 km.

Het evenement start op het sportcomplex van voetbalvereniging VOW in Zijtaart waar er gelegenheid is om na afloop te douchen en te genieten van een drankje en een hapje. Er is een gratis bemande garderobe waar deelnemers hun spullen in bewaring kunnen geven.

“We zijn een low-budget obstakelrun. Op deze manier kan iedereen deelnemen. De opbrengst van de run komt ten goede aan de Zijtaartse gemeenschap.”

Kijk voor meer informatie op www.vow-mudrun.nl en scoor je tickets

logo zijtaart.nl