Nieuwe activiteit in Zijtaart: een Culinair rundje Seitert

Nieuwe activiteit in Zijtaart: een Culinair rundje Seitert

Enige tijd geleden hebben we jullie lekker gemaakt met ons idee voor een nieuwe activiteit: het Culinair rundje Seitert. Hierbij nog even uitleg én natuurlijk de mogelijkheid om je op te geven voor het eerste culinair rondje Seitert op 12 oktober 2024. Voor deze activiteit zoeken we twee type mensen: kokers en eters. De kokers houden ervan om, voor anderen, te koken en de eters houden ervan om heerlijk te dineren.  Het Culinair rundje Seitert brengt deze twee op een leuke manier samen zodat iedereen kan genieten.  We zijn natuurlijk op zoek naar beide want anders hebben de eters niets om te eten of de kokers blijven met al het lekkers zitten. We zoeken teams van twee personen voor zowel het koken als het eten.

Houd je van koken? 

Wil je graag je kookkunsten aan anderen laten zien? Geef je dan met je teamgenoot op als koker. Je kookt een 3-gangendiner. Bij elke gang krijg je 6 andere gasten (de eters) bij jou aan tafel. Je krijgt budget om boodschappen te doen.

Houd je van lekker eten? 

Ben jij met jouw teamgenoot meer van het eten? Dan kunnen jullie je opgeven als eter. Dit kost € 25,00 per persoon. Je gaat dan met z’n tweeën bij een koker het voorgerecht eten, daar krijg je te horen waar je het hoofdgerecht mag gaan eten en zo ook voor het nagerecht. Zo maken jullie een mooi 'culinair rundje Seitert'.

Afsluiting bij Kleijngeld

De eters en de kokers sluiten gezamenlijk af bij Kleijngeld onder het genot van een kopje koffie.

Aanmelden 

Wil je je aanmelden? Doe dat dan nu! Dit kan tot 1 september via deze link op de website. Ben je met je teamgenoot een eter dan zijn de kosten € 25,- per persoon. DIt kun je via deze link betalenVermeld bij betaling duidelijk jullie namen en dat het voor 'Culinair rundje Seitert' is. Ben je met je teamgenoot een koker, dan hoef je natuurlijk niets te betalen. Je krijgt dan budget voor het koken

Heb je nog andere vragen? Stuur gerust een mailtje of vraag het aan Anja van Boxmeer, Marjan Kandelaars of Sabine Goossens. 

Culinair Rundje Seitert logo

logo zijtaart.nl