Coronaregels Dorpshuis

Coronaregels Dorpshuis

Gezien de verdere aanscherping van de landelijke coronamaatregelen hebben wij als bestuur van Dorpshuis Zijtaart besloten om met ingang van maandag 28 november de volgende regels te hanteren:

  1. Vanaf 17.00 uur is het dorpshuis gesloten voor alle activiteiten en bezoekers.
  2. Het dorpshuis blijft overdag tot 17.00 uur geopend. Het dorpshuis is dan voor alle gebruikers en bezoekers vanaf 13 jaar uitsluitend toegankelijk met een geldig coronatoegangsbewijs (CTB), dit in de vorm van een geldige QR-code. De controle blijft op de gebruikelijke wijze plaatsvinden.

Verder gelden de volgende aanvullende regels:9Het dragen van een mondkapje is voor iedereen verplicht in de entreeruimte bij de Geldmaat, de centrale barruimte/huiskamer, de zaalruimten met een vaste zitplaats en de toiletten.

  • Als mensen een vaste zitplaats hebben, mag het mondkapje af.
  • In het hele gebouw is het verplicht 1,5 meter afstand te houden.
  • In bijzondere situaties kan het bestuur afwijken van bovenstaande regels.

Tot slot: gezien de ernst van de coronacrisis is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen. Dus: thuis blijven bij klachten, de hygiënerichtlijnen in acht nemen, geen handen schudden en vooral ook aandacht hebben en houden voor elkaar. Wij verzoeken u om uw leden/deelnemers hier nogmaals op te wijzen.

Basisregels corona

Met vriendelijke groet,
Jan van den Oever
Secretaris

Stichting Dorpshuis Zijtaart

logo zijtaart.nl