Carnavalsprogramma Zijtaart

Carnavalsprogramma Zijtaart

Wie had dit kunnen bedenken… juist carnavalsvrijdag gaat het slot er grotendeels vanaf!! Maar wat gaat dat voor ons inhouden? We kunnen helaas geen regulier carnavalsprogramma draaien, dus het wordt het mooiste en leukste alternatief

Vrijdag

Vrijdag wordt de carnavalskrant uitgereikt en rondgebracht waarna de carnavalsdeuntjes vast zullen klinken in Kleijngeld.

Zaterdag

Zaterdag start om 11 uur de alternatieve optocht. De optocht wordt geopend met een mooi optreden van de dansmariekes op het plein. Daarna een mooie route door het dorp, waar op verschillende plekken leuke activiteiten worden georganiseerd. Dit duurt tot 15:00 uur. Loop jij de route in je pekske of sta je gezellig bij een van de locaties? We hopen je daar te zien.
Daarna zijn we meer dan welkom in de feesttent bij Kleijngeld voor Carnabal. 

Zondag

Zondag is iedereen van harte welkom in de kerk. Om 10:30 uur begint de heilige mis. En hoe leuk is het om deze mis bij te wonen in je mooie carnavals outfit! Daarna mogen we gezellig op de koffie bij De Reiger! In de middag is er een mooi programma bij De Reiger. Van 15:00 tot ca 20:00 uur een programma met tonpraters, een stukje muziek en eten. Kaartjes zijn te bestellen bij de Reiger. In de avond organiseert Kleijngeld Das bierfest!

Maandag

Op maandag om 12:30 uur opent VOW haar deuren voor het kindermartinee. De dansmariekes dansen de showdans, daarna een lekker vol programma met een clown, silent disco, glittertatoos, niets is te gek!!  In de avond zal de jeugddisco ook in de kantine van VOW zijn.  Maandagavond een Foute avond bij Kleijngeld.

Dinsdag

En tot slot op dinsdag een uitzwaaifeest bij Kleijngeld.

We gaan er een kei skonne last minute carnaval van maken!! We hopen jullie zo veel mogelijk te zien tijdens de carnavalsactiviteiten!

Di joar gin gezeur, wij knalle de carnaval deur!!
Wel of gin volle zalen, wij zulle dees carnaval toch wel Stralen

logo zijtaart.nl