Canta Libre bereidt zich voor op lenteconcert in Zijtaart

Canta Libre bereidt zich voor op lenteconcert in Zijtaart

Kamerkoor Canta Libre is zich aan het voorbereiden op het lenteconcert van 1 mei a.s.. Voor dit concert is gezocht naar samenwerking met een muziekgezelschap, dat past in het programma. In de folkgroup Irish Cream heeft Canta Libre deze gevonden. Deze muziekgroep legt zich toe op het spelen en zingen van Ierse volksmuziek met traditionele instrumenten. Zonder elektronische versterking klinken hun instrumenten “puur natuur“. Met een zestal enthousiaste muzikanten en de 15 koorzangers wordt u in Engels/Ierse sferen gebracht met onder meer werken van John Wilbye, Edward Elgar en John Rutter. De leiding is in handen van dirigent Frans van de Loo.

Dit concert vindt op zondag 1 mei 2022 plaats in de Kapel van het Dorpshuis in Zijtaart. Wij hopen u te mogen begroeten bij dit concert, dat om 14:00 uur begint en ongeveer vijf kwartier duurt. Na afloop van het concert is er gelegenheid in het Dorpshuis om onder het genot van een drankje na te praten. De toegangsprijs voor dit concert is € 10,00 inclusief 1 consumptie.

Kaarten voor het concert kunt u reserveren door € 10,00 per gewenste kaart over te maken naar rekening NL04 RABO 0163 3200 47 t.n.v. Kamerkoor Canta Libre onder vermelding van …x kaarten 'o happy eyes' voor (uw naam). Op 1 mei liggen de kaarten dan op naam voor u klaar bij de entree van de zaal.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben m.b.t. het concert, dan kunt u deze e-mailen.

canta libre kamerkoor

logo zijtaart.nl