Buurtkeezen van 4 februari weggestreept

Buurtkeezen van 4 februari weggestreept

Ondanks de nu geldende versoepelingen voor horeca en dorpshuizen, kunnen wij van “Zes!” niet anders besluiten dan deze avond af te blazen. Iedereen begrijpt dat het niet doorgaan voor ons en voor de deelnemers een grote teleurstelling is.

We wachten op de volgende versoepelingsronde. Mogelijk wordt binnenkort het einde van uitgaansavonden verruimd. 22.00 uur is voor onze speelavonden eigenlijk ondoenlijk. We zouden de spellen onder een tijdsdruk moeten zetten. Dat komt de gezelligheid en het ontspannen karakter niet ten goede. En eerder beginnen zien wij ook niet zitten.

Vrijdag 4 maart: nieuwe kansen?

Wij gaan ons nu richten op de grote kans dat komende maart wèl gespeeld kan worden. Absoluut noodzakelijk is het laten vallen van de anderhalve meter maatregel door het kabinet. Toegangscontrole is geen punt: de controle verloopt soepel en iedereen werkt mee. Indien er dan gespeeld gaat worden, krijgen alle teams tijdig bericht.

Even oefenen voor het kampioenschap op 8 april?

Nieuwe teams kunnen zich voor € 5,- per team inschrijven voor twee oefenrondes: (4 maart en 1 april. – geen grap, aanmelden voor 1 maart) Zij doen mee buiten de buurtcompetitie, maar kunnen op deze manier al even de sfeer proeven van het komende Zijtaartse Keezen kampioenschap op 8 april.

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart

logo zijtaart.nl