Buurtkeezen blijft onverminderd spannend

Buurtkeezen blijft onverminderd spannend

Weer een geanimeerde avond met bijna 100 deelnemers. Uiteraard met de beste wensen voor 2024. Goede gezondheid en veel speelplezier! De spelers pakten deze speelavond aan om een flink los te gaan: niet met veel onrust maar met geconcentreed spel en spanning tot het einde toe.De uiteindelijke uitslag mag toch weer verrassend genoemd worden. Team Weieven bleef op kop, ondanks een aantal verliespunten, maar door knap spel wisten ze hun hoge positie te waarborgen. Ook de andere teams als Maan en Keez en Co konden opgelucht ademhalen: zij blijven grote kanshebbers.

De maandprijzen

Dit keer kon een variatie van diverse soeppakketten uitgereikt worden aan team Frotkeez(1), Keez en Co kon de 2e plaats bemachtigen: mooi werk! Team KesClercx mocht als derde het pakket ontvangen. Kijk hier voor de volledige uitslag van de vierde ronde en hier voor de totaalstand van dit moment. We kijken al weer uit naar de volgende! Vrijdag avond 2 februari bent u welkom.

Denkt u ook nog aan de bijzondere speelavond van 26 jan. Aanvang 19.00u.  Doe mee en maak kennis met allerlei leuke bordspellen, meld u hier alvast aan.

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl