Buurtkeezen behekst onder invloed van Halloween

Buurtkeezen behekst onder invloed van Halloween

“Zes!” werd afgelopen vrijdag geconfronteerd met spookachtige verschijnselen (Halloween?) Duidelijk werd dat er gemanipuleerd was met de uitslagen van de uitslag van 7 oktober. Niet deelnemende “spookteams” stonden op de ranglijst boven teams die wel gespeeld hadden.  Dit nepnieuws werd aanvankelijk voor waar aangenomen en “gewoon” verwerkt in de standenlijst. Alleen oplettendheid van enkele neutrale deelnemers kon erger voorkomen. Deze tip van grote waarde bereikte ons ICT-team en met enkele kunstgrepen en een firewall kon het buurtkeezen 2022/2023 gered worden.

Opgelucht en tevreden kon de mooie speelavond - vrijwel niet meer gestoord door de halloween perikelen - (er was nog enige verwarring over de maandprijzen) naar ieders tevredenheid uitgespeeld worden.

De uitslag

Zoals vaker bij dit spel kunnen de kaarten mee of tegen zitten. De kunst blijft om kalm met de gegeven kaarten om te gaan en de juiste tactiek en volgorde in de gaten te houden. 2 teams in de top-tien wisten zich uitstekend te handhaven: Liedo en Keez en Co zagen kans hun plaats te  verbeteren. De Elitairs hadden wat minder geluk en zullen bij de volgende ronde (op 2 dec.) zeker weer een aanval op de leiders van de competitie doen. Geen enkel team is nu vrij van verlies: alles is nog mogelijk!

Maandprijzen

De beste prestatie werd neergezet door de 4 teams: met allemaal 3 partijen gewonnen.  Zij kregen een passend cadeautje, om goed onderling te verdelen. Ongetwijfeld had Twan St. Maarten met zijn gedeelde mantel in gedachten!

Hier vind je de (virusvrije) stand na ronde 2.

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl