Buurtcompetitie Keezen gaat weer van start, schijf nu in

Buurtcompetitie Keezen gaat weer van start, schijf nu in

Na deze zomer vol extremen is het tijd om weer eens vertrouwd en gezellig te komen spelen! Jong en oud zijn weer welkom in de zalen van Het Klooster om vol enthousiasme het bekende Keezen spelletje te gaan spelen. Ook nieuwkomers zijn welkom! Zit je in groep 8 en mag je van je ouders: dan kun je al meedoen. Iedereen die in Zijtaart woont of gewoond heeft is welkom om met je team (2 personen) deel te nemen. Verzin een pakkende naam en elke eerste vrijdag van de maand staan de deuren van de “woonkamer van Zijtaart” voor jullie open.

Inschrijven

Het inschrijven kan ook nu weer volledig digitaal via dit formulier.  De voorwaarden: één van de leden van het team woont of heeft gewoond in Zijtaart. De leden van je team kunnen wisselen; als de teamnaam maar gehandhaafd blijft. De kosten bedragen per team voor het hele seizoen € 12,-.

Heel graag tot ziens op 6 oktober en de daarop volgende speeldata; 3 november, 1 december, 5 januari, 2 februari, 1 maart, 5 april en op 19 april het Zijtaart Keezen kampioenschap.

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl