Bouwbedrijf J.H. van Boxmeer ontvangt predicaat Hofleverancier

Bouwbedrijf J.H. van Boxmeer ontvangt predicaat Hofleverancier

Het begon in 1922 toen Hein van Boxmeer trouwde met de weduwe Willems. Zij was getrouwd met de werkgever van Hein, Gerard Willems, die helaas veel te vroeg overleed. Gerard Willems liet een bouwbedrijf na en zijn weduwe vroeg Hein haar te helpen. Uit nood geboren volgde uiteindelijk een gelukkig huwelijk en een succesvol bedrijf. In 1962 werd de VOF J.H. van Boxmeer & Zn opgericht. 

Twee zonen, Theo en Jo, van Hein en Wilhelmina traden toe tot het bedrijf. In 1994 vervolgens namen Toine en Willy, twee broers uit het gezin van Theo, de aandelen van Theo en Jo over waarmee de derde generatie aan het roer kwam te staan. Groot was het verdriet toen Toine in 2008 door een noodlottig ongeval overleed. Vanaf dat moment is Willy van Boxmeer eigenaar van het bedrijf. Bouwbedrijf J.H. van Boxmeer B.V. is een klein en hecht bedrijf dat opereert in de bouwnijverheid. Het is zowel voor particulieren, overheden als bedrijfsleven actief. Voor het dorp Zijtaart vormt het bedrijf een constante en stabiele factor dat ook maatschappelijk een bijdrage levert aan lokale verenigingen. Goede kwaliteit leveren, afspraken nakomen en persoonlijke aandacht richting klanten en leveranciers zijn vaste waarden voor het bedrijf. Het eigen personeel wordt gezien als het kapitaal van het bedrijf. Er wordt goed voor het personeel gezorgd en ook biedt het bedrijf jaarlijks aan leerlingen werkervaringsplaatsen aan.

Bij Koninklijk Besluit is aan Bouwbedrijf J.H. van Boxmeer B.V. op 20 juni 2022 het Predicaat Hofleverancier toegekend. Het Predicaat Hofleverancier wordt op 1 juli 2022 door burgemeester Kees van Rooij aan de directeur van Bouwbedrijf J.H. van Boxmeer B.V. overhandigd.

Bron: © Stadskrant Veghel 1 juli 2022

2022 07 02 Bouwbedrijf J.H. van Boxmeer ontvangt Predicaat Hofleverancier

logo zijtaart.nl