Unieke boekpresentatie met verteller, live muziek en dans

Unieke boekpresentatie met verteller, live muziek en dans

Op zaterdag 13 mei is het dan zover. We zullen het boek ‘Noodgeval in het magische dierenbos’ presenteren aan het grote publiek. Wat begon als een initiatief in een mailtje naar het bestuur is uitgegroeid tot een prachtig uniek project binnen onze muziekvereniging en Zijtaart. Wij als projectgroep zijn enorm trots op het resultaat, maar ook heel dankbaar voor de inzet en het enthousiasme van iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit geweldige project.

We willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Onze verteller neemt die middag de kinderen mee in het verhaal van het magische dierenbos, daarbij zal het ‘bosorkest de Notenkrakers’ de bijbehorende muziek verzorgen. Daarnaast hebben ook het opleidingsorkest, de majoretten en Jill Barten een mooie rol in het geheel. Kinderen mogen hun eigen favoriete magische knuffeldier, deken, onesie of kussen meenemen om gezellig bij de verteller te gaan zitten en meegevoerd te worden in het verhaal.

Uiteraard kunt u die middag voor €15,- ook uw eigen exemplaar kopen van ‘Noodgeval in het magische dierenbos’. Kijk voor meer informatie en hoe online te bestellen op onze website.

Datum: zaterdag 13 mei 2023
Locatie: Dorpshuis ’t Klooster Zijtaart
Zaal open: 15.00 uur (binnenkomst wordt opgeluisterd door het opleidingsorkest)
Aanvang boekpresentatie: 15.30 uur

Met muzikale groet,

Namens Muziekvereniging St. Cecilia
Marloes van Gemert
Marian Habraken
Ton Habraken
Anke Verweijen

Poster Boekpresentatie

logo zijtaart.nl