Bixiedag daverend succes

Bixiedag daverend succes

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Bixiedag, waarbij het lenteweer ondanks het thema Lente, enigszins ontbrak, maar waarbij we gelukkig wel droog weer hadden. De versierde pony’s en verklede ruiters en amazones zorgden voor een prachtig geheel. De mooist versierde combinaties kregen ook nog een halster, uitgereikt door de juryleden. De juryleden bleken goed gekozen, want zij konden de kinderen voorzien van positieve feedback.

In de rijhal werd er gesprongen, van 10-60 cm. Buiten kon gekozen worden uit vier verschillende dressuurproeven en er was een behendigheidsspel, dat enthousiast ontvangen werd. Bij alle proeven konden de kinderen stempels verdienen voor in hun Bixie&Friends paspoort.

‘s Middags werd door maar liefst een vijftal kinderen (Sieb, Joy, Niek, Maud en Claire) de piratenkur verreden voor erg veel publiek. Er waren namelijk ook nog oud-leden aanwezig, die speciaal naar de binnenbak kwamen om deze proef te mogen aanschouwen.

Dank aan alle vrijwilligers, aan Bram van Raaij fotografie en aan Solange van SoSo Bixie, die mede voor de aankleding zorgde.

Bron: © Ruitersport Zijtaart 1 mei 2023

logo zijtaart.nl