Bestel het boek: Noodgeval in het magische dierenbos

Bestel het boek: Noodgeval in het magische dierenbos

Binnen onze muziekvereniging is het geweldige idee ontstaan om een muzikaal kinderboek uit te brengen. Het is een prachtig fantasieverhaal geworden in een mooi prentenboek rondom het thema (samen) muziek maken. Het boek is bedoeld voor kinderen en hun ouders/grootouders, maar ook voor scholen en kinderdagverblijven. Op deze manier willen we kinderen en hun omgeving al vanaf jonge leeftijd kennis laten maken met blaasmuziek en het beleven van plezier door samen muziek te maken.

In het verhaal staat zangvogel Giesje centraal. Zij zingt al jaren de prachtigste liedjes in het Ceciliaanse bos. Alle dieren worden daar vrolijk van. Tot op een dag… Wat is er aan de hand? Ga samen met Giesje en alle dieren uit het bos op avontuur

Om de verhaallijn en de daarbij behorende gedachten en emoties te versterken zijn er prachtige geluidsfragmenten geschreven en ingespeeld om de sfeer van het verhaal weer te geven. De zijn te beluisteren tijdens het voorlezen via een QR code in het boek.

Boekpresentatie en bestellen

Kom naar de boekpresentatie op zaterdag 13 mei om 15.30 uur in Dorpshuis ’t Klooster in Zijtaart óf vul dit formulier in om een exemplaar te bestellen!
‘Noodgeval in het magische dierenbos’ is tegen betaling van € 15,00 verkrijgbaar vanaf 13 mei 2023.

logo zijtaart.nl