Ben je tussen 18 en 35 jaar? Doe mee met de Design Challenge Zon!

Ben je tussen 18 en 35 jaar? Doe mee met de Design Challenge Zon!

Ook in Meierijstad gaan we duurzaam energie opwekken. Dat gaan we onder andere doen met zonnepanelen op land. Maar hoe dan? De design challenge is jóuw kans om te vertellen hoe jij denkt dat zonnepanelen passen in het landschap van Meierijstad. Praat samen met leeftijdsgenoten (van 18 tot 35) mee over hoe jouw omgeving er over 10 jaar uit ziet. Het gaat om joúw toekomst!   

Van 27 februari tot en met 15 maart organiseren we de Design Challenge. Deze bestaat uit drie onderdelen die je zelf flexibel kan inplannen. Om mee te doen hoef je geen voorkennis te hebben, kennis van wonen in Meierijstad is genoeg. Elke gedachte is welkom, alles is goed, niets is fout! De drie onderdelen van de challenge zijn:  

  • Postpakketje. Een aantal kleine opdrachten die we per post naar je sturen. Het boekje met de opdrachten duurt zo’n 20 minuten om in te vullen.  
  • Digitale groepssessie. We bespreken het postpakketje daarna kleine groepjes. De sessie duurt maximaal 2 uur en je kiest zelf een moment wat jou uitkomt.   
  • Afsluitende bijeenkomst. Met een hapje en een drankje bespreken we de uitkomsten op 15 maart van 19:30 tot 21:30 uur. Kijk voor meer informatie op de website!  

De post ontvang je in de week van 27 februari. De week daarna zijn de digitale sessies. Je kan tussen 6 verschillende momenten kiezen, verspreid over de dag en avond. De moment staan in het aanmeldformulier! Én iedere deelnemer krijgt een attentie. Hoe fijn is dat!  

Doe je ook mee? Meld je HIER aan!  

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar     

Bron: © Gemeente Meierijstad 16 februari 2023

logo zijtaart.nl