Belangrijke overwinning voor VOW in strijd tegen degradatie

Belangrijke overwinning voor VOW in strijd tegen degradatie

Afgelopen zondag speelde VOW tegen WEC. Voor beide teams staat veel op het spel, voor WEC nacompetitie en voor VOW degradatie. In de eerste helft had WEC het betere spel. VOW toonde inzet en zat kort op de bal. Daardoor kreeg WEC geen echt grote scoringskansen. In de 38ste minuut wist Stan vd Heijden de score te openen, door vlak voor de keeper een lange bal de goal in te schieten.

In de tweede helft waren beide teams gelijkwaardiger. VOW bleef goed spelen en daardoor kreeg WEC weinig goede kansen. In de 75ste minuut een bijzonder mooie goal van Bart vd Oever, die de bal in een vloeiende beweging over de keeper lobde. VOW speelde de wedstrijd verder goed uit en haalde de broodnodige punten binnen.

Ondanks de vele regen een mooie wedstrijd voor het publiek. Veel inzet en de terugkeer van de langdurig geblesseerd Siep Verweij en Paul vd Rijt. Vandaag heeft het team laten zien dat ze zeker in deze klasse thuishoren. Door deze overwinning klimt VOW naar de tiende plaats. Volgende week om 14:30 uur thuis tegen Boxtel, die de voorlaatste plaats van VOW heeft overgenomen.

Bron: © VOW 27 maart 2023

logo zijtaart.nl