Bedrijfsbeëindiging Loonwerkersbedrijf Van Lankvelt

Bedrijfsbeëindiging Loonwerkersbedrijf Van Lankvelt

Afgelopen donderdagavond verscheen onderstaand bericht op Facebook: na bijna 60 jaar gaat Hans per vandaag stoppen met zijn loonwerkersbedrijf. 

Geachte relatie,

Wij willen u met deze brief persoonlijk op de hoogte stellen van een aanstaande grote verandering binnen ons bedrijf. Tijden zijn aan het veranderen. De onzekere toekomst zorgt voor enorm veel stress en de druk neemt alleen maar toe waardoor de arbeidsvreugde is verdwenen. Daarom hebben wij, na de nodige afwegingen, besloten per 1 juli 2024 met onze werkzaamheden te stoppen. Wij zijn ons bewust van de korte termijn en zijn daarom alvast voor u op zoek gegaan naar een vervangend loonbedrijf. Zowel Van Berkel Groep uit Veghel, Verhoeven Groep uit Aarle-Rixtel als Ton van Nooijen uit Uden zouden al onze klanten kunnen en willen bedienen. Uiteraard bent u vrij om zelf op zoek te gaan naar een loonbedrijf dat het beste bij u past.

Met trots danken wij al onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties voor de waardevolle herinneringen en samenwerkingen in de afgelopen 56 jaar. Wij wensen u, zowel persoonlijk als met uw bedrijf, het allerbeste toe voor de toekomst.

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vriendelijke Groeten,
Hans van Lankvelt

van lankvelt

logo zijtaart.nl