Alle majoretten behalen een podiumplek tijdens Brabants Kampioenschap

Alle majoretten behalen een podiumplek tijdens Brabants Kampioenschap

Afgelopen weekend mochten alle majorette groepen van muziekvereniging Sint Cecilia uit Zijtaart naar de Brabantse Kampioenschappen te Waalwijk. Het was nog even spannend of het allemaal door mocht gaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig konden alle groepen een poging wagen om een plek op het Brabantse podium te veroveren.

Op zaterdag mocht als eerste het B-team optreden met hun Ibiza show. Zij scoorden 79,2 punten en behaalden daarmee een bronzen beker.

Het D-team trad op met de muizendans en zij wisten 3 punten hoger te scoren dan op de laatste wedstrijd. Het puntenaantal van 71 was goed voor een 2e plaats op het podium.

Het C-team met hun 1001-nacht show behaalde 80 punten, maar liefst 4 punten hoger dan op de laatste wedstrijd en daarmee gingen zij met de zilveren beker aan de haal.

Op zondag was het de beurt aan onze A-groep. Hun show op muziek van ‘The greatest showmen’ werd opgevoerd voor het juryteam en de coaches. Helaas deze dag zonder publiek, maar wel met een mooi resultaat. De A-groep is Brabants Kampioen geworden!

Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!

Bestuur Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart

logo zijtaart.nl