Agenda Actief 50+ Zomeractiviteit Fietsdagtocht

Agenda Actief 50+ Zomeractiviteit Fietsdagtocht

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ KBO Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda week 34 (21 t/m 25 aug 2023)

  • Maandag Fietstocht 13:30u vertrek bij de kerk.
  • Dinsdagmiddag EETPUNT; aansluitend is het dorpshuis tijdens de vakantie geopend van 13:00 – 17:00u om te buurten, keezen, jokeren, rikken en/of vrij biljarten al naar gelang U zelf een team bij elkaar krijgt!
  • Dinsdagavond avondfietstocht vertrek bij de kerk om 19:00u. Afstand ca. 25 km!
  • Woensdag: Zomeractiviteit Fietsdagtocht
  • Donderdagmorgen sportief wandelen!
  • Vrijdagmiddag 12:00u EETPUNT; aansluitend is het dorpshuis tijdens de vakantie geopend van 13:00 – 17:00u om te buurten, keezen, jokeren, rikken en/of vrij biljarten al naar gelang U zelf een team bij elkaar krijgt.

Fietsdagtocht

Fietsdagtocht voor leden van Actief 50+ op woensdag 23 augustus: We vertrekken om 10 uur bij de kerk!!

Om +/- 12 uur pauzeren we bij de familie Centen in Elsendorp waar diegenen die interesse hebben in het atelier even kunnen rondkijken waar gordijnen en diverse andere producten worden gemaakt! Daarna is er gelegenheid om je eigen meegebrachte lunch op te eten, koffie en thee worden aangeboden door de familie Centen. Deelname en de koffie/thee bij de fam. Centen zijn gratis! In het vervolg van de tocht is er nog de gelegenheid om een ijsje te kopen. We sluiten de dag af bij de Inloop in Nijnsel. Als je niet meer wilt koken kan hier op eigen kosten een hapje genuttigd worden. Graag meenemen: Lunchpakket en drinken voor onderweg.

Deelnemers, graag voor 20 augustus aanmelden bij of tel 0413- 209487

Heb je vragen of hulp nodig, neem contact op met een van de bestuursleden of per e-mail, dan brengen wij U in contact met een van onze hiervoor opgeleide Vrijwillige Ouderen Adviseurs. U kunt ook rechtstreeks met hen contact opnemen. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Bron: © Actief 50+ 

logo zijtaart.nl