Agenda Actief 50+ Carnaval en excursie naar Moskee

Agenda Actief 50+ Carnaval en excursie naar Moskee

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ KBO Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda 20 februari t/m 24 februari 2023

  • Maandag en Dinsdag Carnaval
  • Dinsdagmiddag EETPUNT, Carnavalsmiddag vanaf 13.30u in het Dorpshuis (koffie of thee + worstenbroodje van de vereniging)
  • Woensdag kienen, vrij biljarten
  • Woensdagavond Gymmen 20.00u
  • Donderdagmorgen sportief wandelen
  • Donderdagmiddag kaarten, biljartcompetitie
  • Vrijdagmiddag 12.00u EETPUNT

Hebt je hulp nodig of gewoon een vraag, neem gerust contact op met een van de bestuursleden of mail naar ons nieuwe e-mailadres:

Excursie naar de De Selimiye Moskee

Excursie naar Moskee in Veghel met Actief 50 KBO ZijtaartOp dinsdagavond 7 maart organiseren we een excursie naar de De Selimiye Moskee.  Adres: Evertsenstraat 5, 5463 HM Veghel  Aanvang excursie: 19.30u De Selimiye Moskee is een prachtige moskee in Veghel Zuid. Sinds 2018 heeft de moskee zijn deuren geopend aan de Evertsenstraat. De moskee biedt plaats aan 450 gelovigen. De moskee is vernoemd naar de Ottomaanse sultan Selim II. Een prachtig gebouw met een verrassend mooi interieur. 
Aanmelden voor deze excursie bij Marjo Vissers: Telefoon (06) 224 29 809 of per e-mail

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website: www.actief50zijtaart.nl

logo zijtaart.nl