Agenda Actief 50+ spelletjesavond en onderonsje over De Watersteeg

Agenda Actief 50+ spelletjesavond en onderonsje over De Watersteeg

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ KBO Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda week 11 (13 maart t/m 17 maart 2023)

  • Maandagmorgen gymmen (09.00u) en Onderonsje 10.00u
  • Dinsdagmorgen repetitie koor De Vrolijke Zangers
  • Dinsdagmiddag EETPUNT, biljartcompetitie, kaarten, Jeu de Boules
  • Dinsdagavond Spelletjesavond 19.30u; Keezen, jokeren, Rikken, Tokken (of zelf een spel meebrengen mag ook)
  • Woensdagmiddag keezen, vrij biljarten; Samen aan tafel
  • Woensdagavond Gymmen 20.00u
  • Donderdagmorgen sportief wandelen
  • Donderdagmiddag kaarten, biljartcompetitie
  • Vrijdagmiddag 12.00u EETPUNT

Heb je vragen of hulp nodig, neem contact op met een van de bestuursleden of per e-mail, dan brengen wij U in contact met een van onze hiervoor opgeleide Vrijwillige Ouderen Adviseurs. U kunt ook rechtstreeks hen contacten.

Onderonsje over De Watersteeg

BrabantZorg De WatersteegTijdens dit Onderonsje komt Marietta Biemans uitleggen wat De Watersteeg zoal voor ons kan bieden. De Watersteeg is een onderdeel van BrabantZorg!

De Watersteeg is een wooncentrum in Veghel voor mensen met lichamelijke beperking en/of dementie. Als het thuis even niet gaat, biedt De Watersteeg een veilig logeeradres. Dat geldt voor dementie, maar ook voor mensen met een tijdelijke zorgvraag; bijvoorbeeld na een operatie. Uitgangspunt daarbij is een spoedige verantwoorde terugkeer naar huis.

Bewoners houden zoveel mogelijk zelf de regie over hun leven. Ze behouden hun vertrouwde sociale contacten en blijven als voorheen deel uitmaken van de maatschappij.

Opgeven voor workshop paasstuk maken

Workshop paasstuk makenOp donderdag 6 april is er voor de leden van Actief 50+ in de ochtend vanaf 9.00u en de middag vanaf 13.30u een workshop paasstuk maken. De workshop wordt verzorgd door Beppie Nikkelen en Marij Oppers. De kosten bedragen € 20,- per persoon. Graag zelf zorgen voor een mesje en/of snoeischaar. Als je paasversiering in je stuk wil verwerken mag je die zelf meebrengen. Voor de rest wordt door ons gezorgd.

Opgeven en betalen hiervoor kan op dinsdag 14 maart tussen 11.00 en 11.30 uur in het dorpshuis.

Agenda voor maart

Hier kunt u de hele agenda voor de maand maart inzien (in PDF), dan weet u alvast wat er aan komt.

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

logo zijtaart.nl