Agenda Actief 50+  Sporten, Kienen en Excursie

Agenda Actief 50+ Sporten, Kienen en Excursie

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ KBO Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda week 42 (16 t/m 20 oktober 2023)

  • Maandagmorgen 09:00u Sporten;
  • Dinsdagmorgen repetitie Koor 09:30u
  • Dinsdagmiddag EETPUNT; biljartcompetitie, Jeu de Boules, kaarten.
  • Woensdagmiddag Kienen; vrij biljarten; Samen aan Tafel
  • Woensdagavond 20:00u Sporten
  • Donderdagmorgen sportief wandelen.
  • Donderdagmiddag kaarten, biljartcompetitie.

Excursie naar het provinciehuis

Op maandag 23 oktober gaan we van 14:00u tot ca. 17:00u. naar het provinciehuis in Den Bosch. Na een kop koffie (thee) wordt achtereenvolgens de atoombunker, de 23e etage met prachtig uitzicht (indien helder) en de Statenzaal bezocht. Daar wordt uitgelegd hoe onze provincie bestuurd wordt.

Verzamelen bij het provinciehuis om 13:45u
Adres: Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch
Aanmelden kan nog en wel bij Marjo Vissers: per mail of tel: 06 22429809.

Graag aangeven als je geen vervoer hebt, dan gaan we dat regelen door zoveel mogelijk samen te rijden met een minimumaantal auto’s. Met de fiets kan natuurlijk ook!!

Agenda voor heel oktober

Hier kunt u de agenda voor de hele maand inzien (in PDF), dan weet u alvast wat er aan komt. 

Heb je vragen of hulp nodig, neem contact op met een van de bestuursleden of per e-mail, dan brengen wij U in contact met een van onze hiervoor opgeleide Vrijwillige Ouderen Adviseurs. U kunt ook rechtstreeks met hen contact opnemen. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Bron: © Actief 50+ 

logo zijtaart.nl