Agenda Actief 50+ Musical Je Anne, Samen aan Tafel en Jeu de Boules

Agenda Actief 50+ Musical Je Anne, Samen aan Tafel en Jeu de Boules

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda week 16 (15 t/m 20 april 2024)

  • Maandagmorgen 09:00u Sporten
  • Maandagmiddag Regiobiljarten uit tegen Mariahout
  • Dinsdagmorgen 09:30u repetitie Koor.
  • Dinsdagmiddag: biljartcompetitie; kaarten; Jeu de Boules (ook voor niet leden).
  • Woensdagmiddag Kienen; vrij biljarten; samen aan tafel.
  • Woensdagavond 20:00u Sporten.
  • Donderdagmorgen sportief wandelen.
  • Donderdagmiddag: biljartcompetitie, kaarten.
  • Vrijdag Eetpunt.
  • Zaterdagavond Musical Je, Anne in de Blauwe Kei

Musical Je, Anne

Je, Anne vertelt wat zich afspeelde in het Achterhuis. De vele moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden, maar ook de onderlinge warmte en momentjes van hoop worden belicht. Centraal staan het persoonlijke verhaal van Anne en de dagboeken waarin ze dit schreef. Ze geven een intiem kijkje in de gevoelens, ontwikkelingen en (on)zekerheden van het jonge meisje dat ondanks alles altijd optimistisch wist te blijven. De verhalen in haar dagboeken ondertekende ze steevast met ‘Je Anne’. 

In deze musical vormen liedjes en dagboekfragmenten een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode. Het verhaal blijft hierbij volledig trouw aan de feiten zodat het de ware Anne Frank laat zien.

Wanneer:          Zaterdag 20 april van 20.15 - 21.50u
Waar:                Theater De Blauwe Kei in Veghel
Tickets:             Voor degene die zich aangemeld hebben zijn kaartjes geregeld, aan de kassa kosten de kaarten € 34,50 incl. één consumptie

Agenda voor heel april

Hier kunt u de agenda voor de hele maand inzien (in PDF), dan weet u alvast wat er aan komt. 

Heb je vragen of hulp nodig, neem contact op met een van de bestuursleden of per e-mail, dan brengen wij U in contact met een van onze hiervoor opgeleide Vrijwillige Ouderen Adviseurs. U kunt ook rechtstreeks met hen contact opnemen. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Bron: © Actief 50+ 

logo zijtaart.nl