Agenda Actief 50+ Gym, Koor en Themamiddag Verzekeringen

Agenda Actief 50+ Gym, Koor en Themamiddag Verzekeringen

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ KBO Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda week 40 (2 t/m 6 oktober 2023)

  • Maandag 09:00u Gym; ’s middags Regiobiljarten tegen Sint Oedenrode B
  • Dinsdagmorgen repetitie Koor,
  • Dinsdagmiddag EETPUNT; biljartcompetitie, Jeu de Boules, kaarten.
  • Dinsdagavond Spelletjesavond (Keezen, rikken, Tokken of een eigen meegebracht spel)
  • Woensdagmiddag Themamiddag Verzekeringen (zie hieronder voor meer info)
  • Woensdagavond 20:00u Gym
  • Donderdagmorgen sportief wandelen.
  • Donderdagmiddag kaarten, biljartcompetitie.

Themamiddag “Kijk eens goed naar uw verzekeringen! “

Zitten bij u ook alle polissen in een schoenendoos en kijkt u er alleen maar in als er schade is? Dan bent u te laat !!  Uw verzekeringen zijn er om bij schade geholpen te worden, en dus moeten verzekeringen passend zijn én passend blijven. Om u daarbij te helpen, en om aan te geven waarop u moet letten organiseren wij op 4 oktober een speciale info middag waar u tips krijgt om al uw verzekeringen eens goed tegen het licht te houden, en of die polis nog wel past bij uw huidige manier van leven en wonen. En heel belangrijk,…….is goedkoop nu écht altijd duurkoop? Natuurlijk kijken we ook naar de zorgverzekering waarvoor u in november a.s. weer een nieuw voorstel zult ontvangen en op welke punten u dan extra goed moet letten.

Wanneer en waar:  4 oktober aanvang 14.00u (inloop vanaf 13:30u) tot ca. 16:30u in het Dorpshuis.

Ben er bij het wordt een interessante middag.

Heb je vragen of hulp nodig, neem contact op met een van de bestuursleden of per e-mail, dan brengen wij U in contact met een van onze hiervoor opgeleide Vrijwillige Ouderen Adviseurs. U kunt ook rechtstreeks met hen contact opnemen. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Bron: © Actief 50+ 

logo zijtaart.nl