Agenda Actief 50+ Fietstochten en vakantie openstelling dorpshuis

Agenda Actief 50+ Fietstochten en vakantie openstelling dorpshuis

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ KBO Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda week 29 (17 t/m 21 juli 2023)

  • Maandag Fietstocht 13:30u vertrek bij de kerk.
  • Dinsdagmiddag EETPUNT; aansluitend is het dorpshuis tijdens de vakantie geopend van 13:00 – 17:00u om te buurten, keezen, jokeren, rikken en/of vrij biljarten al naar gelang U zelf een team bij elkaar krijgt. Ook wordt er buiten Jeu de Boules gespeeld.
  • Dinsdagavond avondfietstocht vertrek bij de kerk om 19:00u. Afstand ca. 25 km!
  • Donderdagmorgen sportief wandelen!
  • Vrijdagmiddag 12:00u EETPUNT; aansluitend is het dorpshuis tijdens de vakantie geopend van 13:00 – 17:00u om te buurten, keezen, jokeren, rikken en/of vrij biljarten al naar gelang U zelf een team bij elkaar krijgt.

Agenda voor heel juli

Hier kunt u de agenda voor de hele maand juli inzien (in PDF), dan weet u alvast wat er aan komt. 

Heb je vragen of hulp nodig, neem contact op met een van de bestuursleden of per e-mail, dan brengen wij U in contact met een van onze hiervoor opgeleide Vrijwillige Ouderen Adviseurs. U kunt ook rechtstreeks met hen contact opnemen. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Bron: © Actief 50+ 

logo zijtaart.nl