Agenda Actief 50+ Bedevaart naar Handel, Tokken, Jeu de Boules

Agenda Actief 50+ Bedevaart naar Handel, Tokken, Jeu de Boules

Actief 50+ is een zeer actieve vereniging van en voor ouderen (50+) en telt ongeveer 250 leden. Het is een belangenorganisatie voor ouderen en wil zich onderscheiden als een maatschappelijke beweging van ouderen met een eigen identiteit en cultuur, waarin voldoende ruimte is voor onderlinge solidariteit en sociaal contact.

Met vele van haar activiteiten, welke vooral in “Het Dorpshuis” georganiseerd worden, heeft Actief 50+ Zijtaart een belangrijke bijdrage aan de vorming van “de huiskamer van Zijtaart” in dat dorpshuis.

Agenda week 19 (6 t/m 10 mei 2024)

  • Maandagmorgen 09:00u Sporten
  • Maandagmiddag Eerste Fietstocht naar Handel; vertrek 12:15u bij de kerk. Bedevaart in Handel (dienst start om 13:30u)
  • Dinsdagmorgen Stevig wandelen (09:00u); 09:30u repetitie Koor.
  • Dinsdagmiddag: biljartcompetitie; kaarten; Jeu de Boules (ook voor niet leden).
  • Woensdagmiddag Keezen’/ Tokken; vrij biljarten
  • Woensdagavond: Sport
  • Donderdag Hemelvaartsdag
  • Vrijdag Eetpunt.

Bedevaart naar Handel

Bedevaart naar HandelOp maandag 6 mei is weer de jaarlijkse bedevaart naar Handel. Deze wordt dit jaar georganiseerd door KBO Eerde. De dienst begint om 13.30u en wordt geleid door priester Wim Holterman. Bij goed weer zal dit ook gecombineerd worden met de eerste fietstocht van onze vereniging. Die start om 12.15u bij de kerk. Ook zal er weer een kop koffie/thee na afloop van de dienst aan onze leden worden aangeboden. Deze wordt geschonken in Dorpshuis de Bron Onze Lieve Vrouwestraat 60 5423 SL Handel (schuin tegenover de kerk).

Agenda voor heel mei

Hier kunt u de agenda voor de hele maand inzien (in PDF), dan weet u alvast wat er aan komt. 

Heb je vragen of hulp nodig, neem contact op met een van de bestuursleden of per e-mail, dan brengen wij U in contact met een van onze hiervoor opgeleide Vrijwillige Ouderen Adviseurs. U kunt ook rechtstreeks met hen contact opnemen. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website.

Bron: © Actief 50+ 

logo zijtaart.nl