Afsluiting EHBO seizoen met jaarvergadering en huldigingen

Afsluiting EHBO seizoen met jaarvergadering en huldigingen

Met onze leden gaan we ook dit jaar weer ons best doen om de Zijtaartse evenementen zoveel mogelijk te bemensen. Om dit goed te doen, moeten onze leden jaarlijks voldoende lesuren bijwonen om hun diploma te kunnen verlengen. Vorige week maandag was voor de leden van de EHBO vereniging weer de afsluiting van het “les”seizoen. Dit gebeurt traditie getrouw met de jaarvergadering. Op deze avond hebben we onze jubilarissen ook weer gehuldigd.

2024 04 17 EHBO vereniging Zijtaart eert Rien Dekkers voor 55 jaar lidmaatschapDit jaar mochten we 8 jubilarissen in het zonnetje zetten: Lenny Rooijakkers, Petri van Schaijk, Bart van de Hurk en Henri Brugmans allen 10 jaar lid. Carien van de Hurk, Theo Stoots en Hans Russens allen 30 jaar lid. En als laatste Rien Dekkers: deze man is maar liefst 55 jaar lid en vrijwilliger van onze vereniging! Daarom hebben we hem ook geëerd en benoemd tot ridder in de orde van de gouden pleister.

Op deze avond hebben we ook afscheid genomen van Mike Versantvoort als bestuurslid van onze vereniging. Mike kan er op dit moment te weinig tijd er voor vrij maken in combinatie met het runnen van eethuis De Reiger. Mike is 10 jaar bestuurslid geweest namens de vereniging nogmaals dank voor alle jaren inzet in het bestuur. Alle jubilarissen en Mike hebben een leuke attentie gekregen , en we hebben de avond gezellig afgesloten met en hapje en een drankje. 

Voor het volgende seizoen willen we weer een nieuwe cursus opstarten om zo weer nieuwe EHBO’ers bij onze vereniging te krijgen. Daar komen we binnenkort op terug. Alle leden weer bedankt voor hun inzet en graag weer tot volgend jaar!

Bron: © Bestuur EHBO vereniging Zijtaart 17 april 2024

logo zijtaart.nl