Afgelopen weekend is de reigerkrant rondgebracht

Afgelopen weekend is de reigerkrant rondgebracht

Als begin september de aftrap is gedaan voor een nieuw carnavalsseizoen, gaat de krantencommissie al snel van start. Ideeën worden verzameld n.a.v. de evaluatie van het voorgaande jaar direct na carnaval, want vóór de prinsonthulling in november moet er al e.e.a. gereed zijn. Na die onthulling gaan we aan de slag met foto's en verhalen van de nieuwe prins en in januari volgende de allerlaatste foto's en verslagen van de pronkzittingen. 

We zijn altijd heel blij met leuke, carnavaleske ingezonden stukken voor onze krant. Leuk om juist ook mensen van buiten de vereniging hun bijdrage te kunnen laten doen. Samen met foto's van onze hoffotograaf ontstaat zo "onze" krant. Natuurlijk zou er geen reigerkrant bestaan, zonder onze trouwe adverteerders. En niet te vergeten de leden van de carnavalsvereniging die de krant ieder jaar weer trouw huis-aan-huis bezorgen. De krantencommissie is tegenwoordig volledig "digitaal". Als jij een leuk idee hebt voor de krant, je wilt iets kwijt, je wilt een zelfgeschreven stuk graag geplaatst zien, je signaleert verbeterpunten of wat dan ook, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Heeft u de Reigerkrant ontvangen?

Afgelopen weekend zijn veel vrijwilligers van carnavalsvereniging De Reigers druk geweest met het rondbrengen van de Reigerkrant. Een absolute must voor iedere carnavalsliefhebber met het complete programma en extra informatie. Mocht u er, per abuis, geen ontvangen hebben of wilt u graag een extra krant dan kunt u deze vanaf maandag 13 februari gratis ophalen bij M vd Heijden Autocentrum.

Groeten, de krantencommissie van CV de Reigers

cv de reigers

logo zijtaart.nl