Actief 50+ zoekt biljarters

Actief 50+ zoekt biljarters

Binnen de afdeling Actief 50+ KBO Zijtaart is het biljarten een van de activiteiten, waaraan men als lid van deze vereniging kan deelnemen. Naast het spelen in competitieverband, wordt er ook deelgenomen aan de Regiocompetitie (8 spelers) en doen we mee aan Nederlaagtoernooien bij verenigingen in de omliggende dorpen. Afgelopen seizoen waren er 42 deelnemers die deel hebben genomen aan de onderlinge competitie, die gespeeld wordt op dinsdag- en donderdagmiddag op de biljarts in ons dorpshuis. Uiteraard is dit al een mooi aantal maar we blijven op zoek naar nieuwe aanwas. Met 2 biljarts hebben we de mogelijkheid om onze leden wekelijks te kunnen laten spelen, dus verdere aanmelding is nog altijd welkom natuurlijk. Immers “groei is bloei” en “stilstand is achteruitgang”!

Het nieuwe seizoen zal weer van start gaat met een onderling toernooitje voor alle leden van de Actief 50+ KBO Zijtaart (eind augustus/1e week van september), waarna begin september de competitie van start zal gaan. De competitie loopt tot en met eind mei, waarna we in juni nog vriendschappelijke wedstrijden kunnen spelen. Om een goede voorbereiding te kunnen doen, is het uiteraard van groot belang om te weten hoeveel spelers (mannen en/of vrouwen) er uiteindelijk deel gaan nemen aan de competitie. Voor aanmelding kan men terecht bij ondergetekende. Mocht u bij twijfel nog vragen hebben of verdere info nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende of Toon vd Oever, Past. Clercxstraat.

Dus heb je zin om wekelijks een potje te biljarten in een gezellige sfeer en onder het genot van een kopje koffie of drankje, geef je dan op als nieuw lid van onze biljartclub.

Aanmelden kan uiterlijk tot en met 31 juli a.s. !

Namens het bestuur

Toon Cissen, secretaris/wedstrijdleider
Hoolstraat 1A Zijtaart.

logo zijtaart.nl