Aanmelden open huis voor te koop staand hotel "De Zijtaartse Rust"

Aanmelden open huis voor te koop staand hotel "De Zijtaartse Rust"

Enkele weken geleden berichtten wij u over het te koop staande hotel “De Zijtaartse Rust”. Het zal u misschien niet verbazen, maar het hotel is nog steeds niet verkocht. De erbarmelijke staat waarin het hotel verkeert zal daar ongetwijfeld aan bijdragen, maar toch mogen wij van ZTV u melden dat er zich inmiddels een onbekende geïnteresseerde heeft gemeld. De geheimzinnige potentiële koper heeft het hotel echter nog niet vereerd met een bezichtiging. Het blijven dus nog even onzekere tijden voor de huidige eigenaren Emma Bovendijk en haar zoon Simon.

Om deze reden blijft de datum van het “Open Hotel” staan en blijft u allen van harte welkom op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023. Om een inzicht te krijgen in de interesse en te verwachten bezoekers zal er een kaartverkoop plaatsvinden op zaterdag 25 februari. U kunt zich dan melden in MFA ’t Klooster in Zijtaart tussen 10.30 uur en 12.00 uur.

Het personeel van hotel “De Zijtaartse Rust” staat ondertussen al te popelen om u te mogen ontvangen deze dagen en zij zullen proberen een goede indruk op u te maken. Wij van ZTV houden ons hart vast….

logo zijtaart.nl