A50 van Veghel tot Ekkersrijt twee weekenden op rij dicht voor onderhoud

A50 van Veghel tot Ekkersrijt twee weekenden op rij dicht voor onderhoud

De komende twee weekenden moeten automobilisten rekening houden met verkeershinder en omleidingen op de A50. Rijkswaterstaat sluit de komende twee weekeinden de snelweg af tussen oprit Veghel  (11) en Ekkersrijt richting Eindhoven voor onderhoudswerkzaamheden, in één richting. 

De werkzaamheden staan gepland voor komende donderdag 21.00 uur tot volgende week maandag 5.00 uur en voor vrijdag 24 september 21.00 uur tot maandag 27 september 5.00 uur.  

Het verkeer in de richting van Eindhoven wordt omgeleid via de A59 richting Den Bosch en de A2 richting Eindhoven. Met behulp van bewegwijzering worden de omleidingen aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten. Bij slecht weer kan besloten worden de afsluiting niet door te laten gaan en de werkzaamheden opnieuw in te plannen. Het betreft reguliere onderhoudswerkzaamheden aan het wegennet dat periodiek nodig is, met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. De wegwerkzaamheden zijn in één richting, dus automobilisten die vanuit Eindhoven naar Veghel moeten, kunnen wél gebruik maken van de snelweg.


Bron: Brabants Dagblad 12 september 2021

logo zijtaart.nl