Gitaarclub Pizzicato

Gitaarclub Pizzicato heeft een betekenis Pizzicato is een Italiaanse muziekterm die voor een snaarinstrument aangeeft dat er met de vingers wordt getokkeld. 

Met alle leden wordt er gezorgd voor een goede en vooral gezellige vereniging!
De leden zijn tussen de 10 en 75 jaar en zijn na leeftijd en vordering gitaarspel ingedeeld. Pizzicato bestaat sinds 2004 en elke oneven donderdagavond wordt er gerepeteerd in het Dorpshuis in Zijtaart.

Als lid leer je akoestisch gitaar spelen in de vorm van akkoorden met slagtechnieken en tokkels waarbij je jezelf muzikaal begeleidt bij het zingen. De zang wordt geoefend met meerdere stemmen (laag, midden en hoog stempartij)

De muziek loopt uit naar verschillende soorten stijlen, top 40 muziek maar ook de oude hits van de jaren 70/80 vallen in de smaak bij de leden. We vinden het leuk om op te treden en laten dan graag ons swingend repertoire horen aan de luisteraars.

Kom naar ons luisteren...

Regelmatig treden wij op, wij verzorgen optredens op aanvraag. Gezien de mogelijkheden van de gitaar als instrument, in combinatie met zang, bestaat er veel diversiteit tijdens de concerten. Ook de combinatie jeugd - volwassenen met elkaar op het podium draagt hieraan bij.

Wij treden op tijdens concerten door ons of anderen georganiseerd, open dagen, vieringen in de kerk en voor andere verenigingen en stichtingen.

Interesse

Ben je geïnteresseerd om je bij een van onze groepen aan te sluiten stuur dan een e-mail of kijk op onze website voor meer informatie. Je bent zeker ook van harte welkom om eens te komen kijken en luisteren tijdens een repetitie.
Image
Image

Gitaarclub Pizzicato
Dayenne Barten
Pastoor Clercxstraat 66A
5465 RJ Zijtaart

M: (06) 301 07 003
E:  
I: gitaarclubpizzicato.jimdofree.com 

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl