Dragt Makelaars

We zijn van oorsprong een echt familiebedrijf maar ook een makelaarskantoor dat inmiddels al meer dan 75 jaar bestaat en zich volledig richt op de onroerend goed markt in de gemeente Meierijstad en omstreken. Alle medewerkers van Dragt Makelaars zijn tevens woonachtig in de gemeente waardoor deze goed op de hoogte zijn van alle plaatselijke kennis en uw object goed onder de aandacht kunnen brengen bij potentiële kandidaten. De medewerkers van Dragt Makelaars zijn verder bij diverse sport en vrijetijdsbesteding in de gemeente actief om zo een groot netwerk voor u als klant te waarborgen.

Dragt Makelaars is aangesloten bij de NVM, zonder meer een garantie dat u met betrouwbare mensen te maken heeft. Mensen waarbij uw belangen in goede handen zijn. Maar natuurlijk ook mensen met specialistische kennis van de makelaardij in al haar facetten.

Taxeren, aankopen, verkopen, huren, verhuren van woningen en bedrijfspanden, mensen adviseren op gebied van onroerend goed, het begeleiden van projecten, allemaal activiteiten waaraan bij Dragt Makelaars op een heel eigen manier inhoud wordt gegeven. Opdrachtgevers mogen er rekenen op de nodige persoonlijke aandacht, en een optimale belangen behartiging.

Kijk op de website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Image
Image

Dragt Makelaars O.G.
Marcel van den Hurk
Poort van Veghel 4931A
5466 SB  Veghel

T: (0413) 363 850
M: (06) 531 86 220
E:
I: www.dragtmakelaars.nl

logo zijtaart.nl