Werkgroep Kerstverhaal

Het Kerstfeest is in aantocht als de dagen kouder worden en lichtjes binnen eerder aan gaan om de donkere dagen licht te geven. In de middag op 24 december zal het kerstverhaal verteld worden, bij deze bijzondere kerstviering zal het kerstverhaal nagespeeld worden door de kinderen van groep 4.

Daarbij worden er kerstliedjes gezongen die iedereen mee mag zingen. Iedereen is welkom om te komen kijken. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes en overige belangstellenden. De mooie versierde kerk en grote kerststal is een belevenis voor groot en klein, kom jij ookj!

Werkwijze:
Eind oktober krijgen de kinderen van groep 4 een brief uitgereikt in de klas waarop ze zich kunnen aanmelden om mee te spelen in het kerstverhaal. Vanaf 3 weken voorafgaand aan 24 december zal er op vrijdagmiddag in de kerk geoefend worden met de kinderen.

Kerststalletjesroute
Ook zal bij aankondiging een kerststalletjesroute gelopen kunnen worden op 25 en 26 december. Hoe fijn om met familie en vrienden samen een wandeling te maken door Zijtaart en allerlei mooie versierde kribkes te zien.

Image
Image

Werkgroep Kerstverhaal

Dayenne Barten 
M: (06) 301 07 003

Daphne vd Tillart
M: (06) 464 32 530

Serena van Wijchen
M: (06) 302 57 459

Christel van Tiel
M: (06) 485 25 314

E:

logo zijtaart.nl