CleverIR Infrarood Sensor Technologie

Tijdens het afgelopen pandemiejaar hebben we de tijd genomen om openlijk te kijken naar onze missie en visie, onze strategie, productportfolio en productroadmap. Na enkele eye-opening brainstormsessies kwamen we tot de conclusie dat:

1. De IR-markt is zeer gezond en kent een groei met bijna dubbele cijfers. Daarom is het redelijk om aan te nemen dat onze partners/klanten een verhoogde behoefte hebben aan contactloze infraroodoplossingen.
2. We hebben de afgelopen tien jaar enorm veel geleerd door heel goed naar u, onze zeer gewaardeerde klant en/of partner, te luisteren, uw behoeften te leren kennen en een grondig begrip te krijgen van de toegevoegde waarde die IR-sensortechnologie kan bieden voor veel toepassingen.

Gezien het bovenstaande hebben we besloten dat we onze expertise nog beter kunnen gebruiken en meer waarde kunnen bieden aan onze klanten door een breder scala aan oplossingen aan te bieden en onze productportfolio te diversifiëren.

Om deze nieuwe aanpak volledig te omarmen, zullen we onze klanten blijven bedienen onder een nieuwe naam: CleverIR

Voor onze klanten verandert er niets - we zullen de volledige familie van Exergen's IRt/c-producten blijven aanbieden, samen met de ondersteuning en technische knowhow waar we bekend om staan. Daarnaast zullen we meer IR-detectieoplossingen bieden voor specifieke toepassingen, een grotere verscheidenheid aan merken en in de toekomst zelfs onze eigen producten.

1. We zijn erg enthousiast om aan deze nieuwe reis te beginnen en zijn ervan overtuigd dat we nog succesvoller zullen zijn omdat: Het fantastische team hetzelfde blijft. Je kent de uitdrukking, verander nooit een winnend team.
2. We hebben voortgebouwd op ons bestaande team door een groep zeer ervaren en deskundige ontwikkelaars toe te voegen. Met deze nieuwe teamleden kunnen we snel en efficiënt reageren op verzoeken van klanten.
3. We hebben onze productlijn uitgebreid met producten en oplossingen die kunnen voldoen aan de hoge eisen van onze OEM-klanten - vandaag en morgen.
Image
Image

CleverIR
Bart van Liempd
Pastoor Clercxstraat 26
5465 RH  Zijtaart
 
T: (0413) 376 599
E:  
I: www.cleverir.com 

Kijk ook op Youtube

logo zijtaart.nl