Café Zaal Patatterij Kleijngeld

Kleijngeld is al meer dan 30 jaar een begrip in Zijtaart. 

Café

Een potje biljart, darten, kaarten of het drinken van een goed glas bier, doet u in ons café. Dit is een ontmoetingsplaats voor jong én oud.

In het café bestaat de mogelijkheid om zelf uw muziek te bepalen. Ook bestaat de mogelijkheid om op een groot beeldscherm belangrijke sportwedstrijden te kijken.
In het café kan onder het genot van een drankje gegeten worden van de ‘kleine kaart’. Hierbij kunt u denken aan snacks en friet.
Als het weer het toelaat, is het gezellige, verwarmde terras voor het café geopend.

Feestzaal

Een bruiloft, een 25-jarig huwelijksfeest, een personeelsfeest of een themafeest? De feestzaal van Kleijngeld is geschikt voor het vieren van ieder feest.

Standaardfeesten kennen wij niet. Voor iedere gelegenheid kunnen wij de sfeervolle feestzaal naar uw wensen aankleden en indelen.
Ieder feest wordt op maat gemaakt, van groot tot klein.

De feestzaal is uitgerust met airco, muziekcomputer, beamer, draadloos internet en een goede geluidsinstallatie met draadloze microfoon, hier kunt u vrij gebruik van maken. Ook kunnen wij u adviseren bij het inhuren van een DJ of livemuziek, mocht dit uw wens zijn.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van zaalindeling, muziek, drank, diners en buffetten kunnen wij u een goed advies geven. Wilt u een buffet bij uw feestje? Deze worden allemaal in eigen keuken bereid en daarom zijn er vele variaties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een koud of warm buffet of een combi hierin. Wellicht wilt u een themabuffet na gelang de wensen van de indeling van uw feest. Er zijn bij Kleijngeld veel variaties mogelijk!

Patatterij

Heeft u zin in een frietje of snack om mee te nemen? Het is mogelijk om dit bij ons af te halen. Dit kan zowel telefonisch als aan de bar besteld en afgehaald worden.
Image
Image

Café Zaal Kleijngeld
Pastoor Clercxstraat 53-55
5465 RE Zijtaart

T: (0413) 36 36 38
M: (06) 533 20 844
E:  
I: www.feestzaal.nl 

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl