Bed & Breakfast Wijd en Zijt

Wij zijn Twan en Doree, en kwamen op het idee om een B&B te beginnen omdat we zelf erg genieten van onze tuin,  onze boerderijdieren en de ruimte om ons heen. Het leek ons leuk om daar iets mee te doen zodat ook andere mensen daarvan kunnen genieten. Zo ontstond het idee om een pipowagen op te knappen en in de wei te plaatsen.

Wat is er heerlijker dan 's morgens wakker te worden in de bedstee, de gordijnen te openen en uit te kijken over de weilanden. Een oase van rust om je heen. Daarna genieten van een lekker ontbijt, fietsen of wandelen in de omgeving of gewoon even lekker niks doen.

Onze pipowagen is geschikt voor 2 personen en is van alle gemakken voorzien.
Er is veel zorg besteed aan de inrichting en we hebben geprobeerd de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. U heeft de beschikking over een kleine badkamer met douche, wastafel en toilet. Een keukentje waar u zelf kunt koken als u daar zin in heeft, en een eethoekje om te eten, of een spelletje te spelen. Ook zijn er 2 lekkere luie stoelen om te relaxen, of een boekje te lezen. De bedstede is 1.60 m x 2.10 m en heeft 2 heerlijke één persoonsmatrassen. Onze pipowagen is rookvrij.
Image
Image

B & B Wijd en Zijt
Twan en Doree
Krijtenburg 3
5465 PL Zijtaart

M: (06) 232 88 872 Twan
M: (06) 459 19 777 Doree
E:  
I: www.wijdenzijt.nl 

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl