Zijtaart viert feest

Dit jaarlijkse vaderdag evenement in Zijtaart is jarenlang een begrip geweest in de regio. Onder de noemer "Zijtaart biedt meer" was er een leuke braderie, een loterij met serieus mooie prijzen, een oldtimerrit voor auto's en bromfietsen, een open podium, springkussen, leuke artiesten en optredens. Daarnaast waren er demonstraties van de lokale sportverenigingen, dansworkshops, toneel, ballonnenclown, draaimolen, ponyrijden voor de kinderen, oud hollandse spelen er was voor elk wat wils.

In 2022 is tijdens de speciale '150 jaar Zijtaart' editie een nieuwe, zeer geslaagde, opzet ontstaan die "Zijtaart viert feest" is genoemd: een pleinfeest met als start, rond 11 uur, de traditionele oldtimerrit gevolgd door, om 12.00 uur, een high koffie & thee waarna (rond 13.00 uur) het feest kan beginnen: met live muziek en activiteiten voor de kinderen wordt het super gezellig. Om half acht is het pleinfeest afgelopen en kan een ieder de gezellige dag desgewenst nog voortzetten in de lokale horeca.

Wil je weten wie er komen optreden, meer informatie over de activiteiten of meerijden met je oldtimer kijk dan hier op de website.
Image
Image

Zijtaartse Ondernemers Vereniging
Mirjan van Gorkum (voorzitter)
Ceciliastraat 1
5465 RZ Zijtaart

T: (0413) 352 203
E:  
I: www.zijtaartviertfeest.nl 

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl