Mudrun

De mudrun wordt georganiseerd door een aantal vrijwilligers van voetbalvereniging VOW uit Zijtaart. Geholpen door enkele bedrijven als sponsors, EHBO-Zijtaart en tal van vrijwilligers kunnen we deze mudrun organiseren. Een sportieve activiteit voor jong en oud die zorgt voor een goed bruikbare financiële injectie voor de jeugdteams van VOW.

Inschrijfgeld

Kosten voor deelname aan de VOW-Mudrun zijn:
  • Voor de jeugd t/m 12 jaar is dit € 12,45
  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder is dit € 22,45
Hiervoor kun je de kleine Run (ca. 7km) of de grote run (ca. 11km) lopen. Net voorbij de eerste drinkpost is de splitsing waar je voor de kleine of de grote ronde kunt kiezen. Dit wordt aangegeven doormiddel van een bord en dranghekken.

Ook is er weer de mogelijkheid om een shirt te bestellen met het VOW-MUDRUN logo, datum en jaar erop. De kosten daarvoor zijn €12,50 per shirt en beschikbaar in de kleuren; Roze, Zwart, Blauw, Groen en Geel. Bij bestelling gewenste (kinder)maat opgeven.

Bij de tickets kunt u deze shirts bestellen en liggen dan 's morgens voor u klaar bij de inschrijftafel. Bij het opgeven van jongeren t/m 12 jaar vragen we ook om een handtekening van een van de ouders. Hieronder ziet u de starttijden waarop gestart kan worden.

Starttijden

De echte fanatiekelingen geven we voorrang zodat zij ongehinderd het parcours af kunnen leggen. Hiervoor zijn de eerste 2 starttijden. Daarna zijn de gezelige lopers aan de beurt, deze mogen starten op de volgende starttijden. En tot slot willen we de jeugd aan het werk zien (met of zonder begeleiding) in de laatste 5 starttijden.

Starttijden:
  • Snelle lopers om 10.00 en om 10.15uur.
  • Gezellige lopers om 10.45, 11.00, 11.15 uur.
  • Familie lopers om 12.00, 12.15, 12.30, 12.45 en 13.00 uur.
Aangezien we starten en finischen op het VOW sportpark is er voldoende gelegenheid om je weer op te frissen in een van de daartoe aangewezen kleedhokken. Ook is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje in de kantine of op het terras om nog even na te keuvelen over de (hopelijk) fantastische run.

Route en kijkpunten

Omdat onze Mudrun door de omgeving van Zijtaart loopt, hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat het voor onze toeschouwers niet altijd gemakkelijk was om hun vrienden of familie aan te moedigen bij een van de obstakels. Daarom kun je nu via de website op je telefoon de diverse plaatsen aanklikken en je laten navigeren naar een paar mooie obstakels van onze VOW-Mudrun. Zo kun je makkelijk de afstand bepalen en kijken of je gaat lopen of met de fiets naar het volgende punt gaat.
Image
Image

VOW Mudrun

E:  
I: www.vow-mudrun.nl

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl