Werkgroep Website

Iedereen kent waarschijnlijk de website zijtaart.nl wel. Deze is destijds door Noud van Asseldonk begonnen om alle informatie over Zijtaart te kunnen delen. Van vereniging groot of klein tot buurtvereniging en bedrijven en ook het lokale nieuws werd er gedeeld. De laatste zeven jaar werd de website beheerd door Milou van Asseldonk. Maar door drukte werd het de laatste tijd moeilijker om de website up to date te houden. In goed overleg met Milou heeft de dorpsraad de domeinnaam over mogen nemen. Vervolgens is een werkgroep van de Dorpsraad een project gestart om de website te vernieuwen.

De doelstelling is om van Zijtaart.nl weer het centrale informatiepunt te maken voor, door en over Zijtaart. Denk aan Zijtaarts nieuws, een agenda, evenementen, toeristische informatie, zorg en welzijn, verenigingen, stichtingen, bedrijven en algemene informatie over Zijtaart.

De website moest ook geschikt gemaakt worden voor gebruik op een mobiele telefoon en tablet Alle informatie moest geactualiseerd worden en de website moest verbonden worden met sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. Vanaf eind 2020 is een compleet nieuwe website gebouwd en op 1 november 2021 is de vernieuwde website live gegaan!

Wij nodigen alle inwoners, verenigingen, activiteiten en evenementen organisatoren, ondernemers en anderszins geïnteresseerden uit om in de toekomst hun actieve bijdrage te blijven leveren om de Zijtaartse website levendig en actueel te houden. We hebben als werkgroep veel ideeën, maar zonder hulp kunnen we dat niet allemaal realiseren.

Image
Werkgroep Website

Harrie van der Linden
Jac Schuurmans
Jochen Hesselberth

E:  
E:
E:  
logo zijtaart.nl