Beeldmateriaal

De makers van de website Zijtaart.nl hebben zo veel mogelijk geprobeerd om de (auteurs)rechten op het materiaal te regelen. Bij gebruik van teksten of foto's van derden of verwijzingen naar nieuwsberichten van derden wordt altijd de bron (met link) vermeld. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien de auteur daar om verzoekt.

Bij het publiceren van foto's op deze website houden wij rekening met het portretrecht. De foto's op deze website worden in het algemene belang van de vrije nieuwsgaring gepubliceerd.

Informatie en aansprakelijkheid

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kunnen we niet garanderen dat de daarop verstrekte gegevens en informatie vrij is van fouten of onvolkomenheden. Bij nieuwsberichten uit de diverse kranten, maar ook evenementen van verenigingen of werkgroepen zijn we afhankelijk van de aangeleverde informatie. Er zal altijd een verwijzing in tekst of weblink opgenomen zijn naar de bron van de informatie zodat u deze kunt controleren.

Gerelateerde websites

Ondanks dat we alle links naar andere websites controleren kunnen we helaas niet garanderen dat deze blijven werken. Met de hoeveelheid nieuwsberichten op de website komt het wel eens voor dat een link niet meer werkt. De links naar verenigingen, bedrijven, stichtingen uit het dorp worden wel structureel gecontroleerd en zouden moeten werken.

De uitgever

Deze website wordt gemaakt door de Dorpsraad Zijtaart. Bij vragen, opmerkingen, wijzigingen zijn wij bereikbaar via .

logo zijtaart.nl