Online Winner

Maak van je bedrijf een online winner.
E-mail, domeinregistratie, hosting, webdesign, webdevelopment en optimalisatie. Ik laat jouw bedrijf online meespelen!

Website maken

De websites die ik maak zijn custom made door middel van een vaste methode en proces. Tijdens dit proces wordt besproken wat jouw doelen zijn, wie de doelgroep is en wie de concurrenten zijn. Vervolgens wordt er een concept gemaakt en van daaruit wordt de website ontwikkeld. Dit alles gebeurt door middel van verschillende feedback rondes zodat jouw website precies doet waarvoor hij gemaakt wordt. Daarnaast wordt ook gezorgd voor de best beschikbare hosting met een uptime van 99,99%! Je website staat dus altijd live.

Website optimaliseren

Het is vervelend om conversies te missen doordat bijvoorbeeld een button of ander element op je website niet de juiste kleur of positie heeft. Hierdoor is het onduidelijk voor de bezoeker wat hij precies moet doen en vertrekt hij.
Door middel van onder andere A/B testing, testen we wat beter werkt zodat je websitedoelen behaald worden en je van je websitebezoekers, klanten maakt.

Zoekresultaten verbeteren

SEO zorgt ervoor dat jouw website hoger komt te staan in de zoekresultaten. Dus sta je nu op pagina 38 van Google? Dan kunnen we waarschijnlijk wat verbeteringen aanbrengen zodat ook jouw website de eerste pagina van Google haalt!

Zelf doen of samen

Wil je liefst zoveel mogelijk zelf doen, maar kom je er niet precies uit hoe je dit aan moet pakken? Wij kijken graag met je mee door middel van een coachingtraject. Tijdens dit traject komen onderwerpen zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), gebruiksvriendelijkheid (UX) en webdesign aan bod. Zodat jij zelf van je website een conversie machine maakt!
Image
Image

Online Winner
Bart van de Ven
Bisschop Zwijsenstraat 98
5021 KC  Tilburg

T: (06) 434 07 187
E:  
I: www.onlinewinner.nl

logo zijtaart.nl