Atelier Ilse

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in loondienst besloot ik in 2007 de uitdaging aan te gaan en een eigen bedrijf te starten.

De basis voor het bedrijf zijn de vakopleidingen en studies (Modevakschool en gediplomeerd Ensaid Coupeuse / Lerares) en jarenlange werkervaring in kledingateliers.

De klantenkring bestaat uit zowel bedrijven als particulieren en de specialiteit is het vermaken van dameskleding.

PDL Kleding

Naast het vermaken en repareren van kleding is het bedrijf zich de laatste jaren ook verder gaan specialiseren in maatwerkproducten zoals PDL-kleding. PDL staat voor Passiviteiten Dagelijks Leven en maakt het mogelijk dat vrouwen in een rolstoel of met een andere lichamelijke beperking weer comfortabel aan- en uitgekleed kunnen worden.

ESLI broeken

Ook hebben we een eigen broekenlijn ontwikkeld onder de naam ESLI wat staat voor een op maat gemaakte gebruiksvriendelijke comfortbroek / pantalon. Het is een speciale broek die aan een aantalpraktijkeisen moest voldoen:
  • kreuk- en strijkvrij
  • makkelijk aan/uit te doen
  • er toch uit zien als een nette broek
Deze broek wordt gemaakt van een stof van 100% polyester en is te bestellen in 10 kleuren. Daarnaast heb ik ook nog een ontwerp gemaakt voor een iets sjiekere pantalon. Deze maak ik van het stof Wooltouch. Voordeel van deze stof is dat er stretch inzit.

Dit gebeurt allemaal in het eigen atelier aan het Grootveld in Zijtaart. Neem contact op voor meer informatie.
Image
Image

Atelier Ilse
Ilse van den Hurk
Grootveld 16
5465 PZ  Zijtaart

M: (06) 360 19 630
E: 
I: www.atelierilse.nl 

Kijk ook op Facebook          

logo zijtaart.nl