Teck-Snecks

Honden en creativiteit is de rode draad in mijn leven. Hoe geweldig is het dan dit op deze manier te kunnen combineren. Verantwoorde snacks en unieke paracord creaties voor de hond is een prachtige combinatie. Met plezier en passie maak ik van elke bestelling een feestje voor je viervoeter!

Gun je hond het beste

Gelukkig zijn er steeds meer baasjes die het belangrijk vinden dat hun geliefde viervoeter ook verantwoord snackt. Daarom vind je in onze webshop alleen de beste gedroogde snacks, geschikt voor elke ras, van klein tot groot, van pup tot de senior hond. Vrij van graan/gluten, vrij van suiker, conserveringsmiddelen en geen chemische behandelingen of -toevoegingen. 

Waarom Teck-Snecks?

Uit de voorliefde voor Teckels is de naam ontstaan, dus als "Teckel personeel" ben je hier aan hét adres voor gezond snacken voor je Teckel of andere kleine hond. Maar dit betekent zéker niet dat de snacks niet voor grote(re) honden geschikt zijn. Wat voor een teckel bijvoorbeeld een tussendoortje is, is een perfecte trainer voor een grote hond. En houd ook in gedachten dat het niet zozeer telt waarmee je beloont, maar dát je beloont!

Paracord

Creativiteit is samen met mijn honden de rode draad in mijn leven. Mijn grote passie ligt bij handgemaakte halsbanden en lijnen van paracord voor honden. Een paracord halsband of lijn wordt gemaakt van oersterk koord wat in vele kleuren leverbaar is. Dit in combinatie met diverse soorten knopen en sluitingen, geeft mij de mogelijkheid voor elke hond een uniek product te creëren, waar je als baas en hond graag mee gezien wilt worden. Verdient jouw hond ook het allermooiste? 

Heb je vragen, dan help ik je graag!

Image
Image

Crea Chris
Christel de Goeij-van Riel
Biezendijk 25a
5465 LD  Zijtaart


M: (06) 270 48 423
E: 
I: www.teck-snecks.nl

Kijk ook op Facebook en Instagram

logo zijtaart.nl