Inge naaimachines

Op haar 53-ste maakte Inge van Liempd-Rijkers uit Zijtaart de overstap naar een eigen zaak Inge Naaimachines, nadat ze 35 jaar bij Rijkers Naaimachines in Veghel werkte, waarvan 14 jaar als bedrijfsleidster. Ze vormde samen met haar broer en zus de derde generatie in het familiebedrijf, dat afgelopen jaar het 100-jarig bestaan vierde. Voor Inge was het feestjaar een moment van bezinning. Ik zag dat mijn broer Leo ook graag verder wilde gaan in het bedrijf. Ik vond het daarom een mooi moment om voor mezelf verder te gaan. Ik was 53, maar ik had zeker nog 15 jaar om heel fanatiek bezig te zijn. En vanaf dat moment kan ik het doen zoals ík het in mijn hoofd heb. Niet dat dat een betere manier is, het is gewoon míjn manier.

Oubollige imago

Laten zien hoe leuk naaien kan zijn, dat oubollige imago eraf halen, dát doet Inge graag. Al in Veghel gaf ze workshops en gaf ze les aan studenten van het Sint-Lucas in Boxtel. Bij Inge Naaimachines gaat ze daarin veel verder. Ze werkt graag samen met studenten van de Technische Universiteit Eindhoven (TUe), het Summa College en de Design Academy. Vernieuwend bezig zijn: warmtedraden of hartslagmeters in kleding, app gestuurde machines allemaal toekomst en geenszins oubollig.

Verkoop van machines

Bij Inge naaimachines kun je terecht voor borduur-, coverlock-, naai-, punch-, quilt- en snijmachines van merken als Bernette, Bernina, Brother, Janome, Juki, Pfaff,  Singer en baby-lock.

INGEacademy

Bij Inge naaimachines koop je niet alleen naaimachines, accessoires of fournituren, je leert er ook hoe ermee te werken. Met de INGEacademy wordt een groot aantal verschillende workshops aangeboden

Reparatie en onderhoud

Uw machine stuk of wilt u graag uw machine brengen voor onderhoud? Onze reparateurs Inge en Ted helpen u graag verder. Alle reparaties en onderhoud aan de machines voeren wij zelf uit ongeacht het merk machine.

Wij adviseren om uw machine jaarlijks voor onderhoud te laten nakijken. U kunt uw machine ten alle tijden brengen naar de winkel of u kunt een afspraak maken telefonisch of via e-mail.

 

Image
Image

INGE Naaimachines
Inge van Liempd-Rijkers
Geldropseweg 153
5611 SG  Eindhoven

M: (040) 257 59 63
E:   
I: www.ingenaaimachines.nl 

Kijk ook op Facebook en Instagram

logo zijtaart.nl