Huisdierplezier

Huisdierplezier is dé online dierenwinkel voor al jouw huisdierbenodigdheden. Vanuit het zuiden van Nederland bedient Huisdierplezier al jaren de markt op het gebied van volières, konijnenhokken, hondenhokken, hamsterkooien, kippenhokken en uiteraard nog veel meer. In ons assortiment zitten ruim 9000 producten van de beste kwaliteit, van hondenbenches tot krabpalen en van vogelkooien tot hamsterkooien. Huisdierplezier heeft eigen productie en werkt hiernaast uitsluitend met de beste merken.

De service van jouw online dierenwinkel

We onderscheiden ons door uitstekende service bij jouw zoektocht naar de beste dierenbenodigdheden. Onze medewerkers zijn dol op huisdieren en zitten dagelijks voor je klaar om je van de beste tips en adviezen te voorzien. Hiernaast heeft de dierenzaak specialisten op het gebied van verschillende huisdieren waardoor we je ten alle tijden kunnen voorzien van de juiste informatie en tips zoals via onze informatieve blogs. We hebben een ruim assortiment, een grote voorraad dus en daarmee een snelle levering, lage verzendkosten en natuurlijk onze niet-goed-geld-terug-garantie die door onze klanten al jaren gewaardeerd wordt.

De grote dierenwinkel voor jouw dierenbenodigdheden

Huisdierplezier is jouw online dierenwinkel die je met liefde voorziet in alle dierenbenodigdheden. Een online dierenwinkel die de zoektocht naar de juiste producten makkelijker maakt. Alles overzichtelijk onder een dak met een hulplijn bij de hand. We bieden dierenbenodigdheden voor honden, katten, vogels, konijnen, vissen en kippen.
Image
Image

Huisdierplezier
Online Dierenwinkel

T: (0850) 656 263
E:  
I: www.huisdierplezier.nl 

logo zijtaart.nl