Flowever

Bloemist sinds 2010 en gevestigd in het dorp Zijtaart, tegen Veghel in de gemeente Meierijstad, levert Flowever maatwerk op bestelling.

Naast het maken van veel bloemwerk is Flowever vooral gespecialiseerd in het maken van bruidsboeketten, rouwarrangementen van verse bloemen en het maken van (veld)boeketten van kunstbloemen.

Bruidsboeket

Uw bruidsboeket wordt met passie gemaakt. We begeleiden van het begin tot het einde met het uitkiezen van de juiste bloemen, het model en de kleur van uw bruidsboeket en de corsage voor de bruidegom en eventueel de gasten.

Rouwarrangement

Bij het maken van een rouwarrangement staat bij Flowever voorop dat de overlevende een persoonlijk bloemstuk krijgt dat bij alle betrokkenen een warme en mooie herinnering achterlaat. Dat het past bij de overledene en alles wat hem of haar zo bijzonder maakte.

Kunstbloemen

Het maken van boeketten van kunstbloemen welke nauwelijks van echt te onderscheiden zijn neemt de laatste jaren in vogelvlucht toe. Wilt u een fantastisch boeket van kunstbloemen dat nauwelijks van echt te onderscheiden is, dan bent u bij Flowever aan het juiste adres.

Cadeau webshop

Door de uitbreiding van een webshop kan Flowever de meeste originele cadeautjes voor iedereen ook voor uzelf aanbieden. Denk hierbij aan bedankjes, felicitaties, huisgeuren, Luminara kaarsen en nog veel meer.  Kijk doorvoor in de webshop via de website.

Persoonlijk en met veel aandacht wordt alles gemaakt en/of geleverd. Flowever is groot in het klein zijn.  Neem contact op voor de mogelijkheden en voor een persoonlijk advies.

Image
Image
Image

Flowever
Dionne van Zupthen- van der Vleuten
Krijtenburg 5
5465 PL  Zijtaart

M: (06) 239 30 939
E:  
I: www.flowever.nl 

Kijk ook op Facebook

logo zijtaart.nl