De Fietsenwinkel

Onze fietsenwinkel is al ruim 25 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merkt u aan alles. Wij zijn niets voor niets al twee jaar op rij ‘fietsenwinkel van het jaar’ geworden.

We zijn een team bestaande uit eigenaresse Mirjan van Gorkum, haar partner en eerste monteur Peter vd Broek. Daarbij nog een vaste monteur en een monteur als stage  We verkopen fietsen en repareren ze natuurlijk ook. Een echt totaalpakket.

We doen ook veel in de regio met fietsverhuur. Elektrische. fietsen, gewone fietsen met en zonder versnellingen en tevens ook op locatie te leveren.

U kunt bij ons terecht voor eerlijk en oprecht advies. Of het nu gaat over een reparatie of onderhoud van uw fiets of de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets. Wij adviseren u op maat. Als u wilt kan dit zelf op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben om u uitstekend te helpen. Ook voor een kopje koffie of een praatje proberen we tijd te maken, dat hoort er allemaal bij en dat maakt het ook zo leuk.

Image
Image
De Fietsenwinkel
Ceciliastraat 1
5465 RZ Zijtaart 

T: (0413) 352 203
E:  
I: www.defietsenwinkelzijtaart.nl 

Kijk ook op Facebook en Instagram
logo zijtaart.nl